VALOT JA VALAISTUS

Luomme tapahtumaasi tunnelmallisen ja asianmukaisen valaistuksen, oli kyse sitten puhetilaisuudesta, hääjuhlasta tai keikasta.

Valot ja valaistus

Takomolive tarjoaa tapahtumaasi tunnelmallisen ja asianmukaisen valaistuksen, oli kyse sitten puhetilaisuudesta, hääjuhlasta, keikasta tai ihan mistä vaan. Ammattitaitoinen henkilökuntamme avustaa valitsemaan juuri oikeanlaisen valaistuksen tapahtumaanne. Ohjeistamme laitteiston käytössä ja hoidamme tarvittaessa asennuksen puolestanne.

Ota yhteyttä ›

Kalusto valaistukseen

Kalustostamme löytyy valaisimia moneen käyttötarkoitukseen. Pienen virrankulutuksen omaavista LED-valoista ammattilaisten suosimiin näyttäviin esiintymisvalaisimiin. Oli sitten kyseessä häät, syntymäpäivät tai festivaalit, me asennamme tarvittaessa valaistuksen niin, että se on käyttövalmiudessa kun tarvitaan tai vaihtoehtoisesti henkilökuntamme opastaa teitä kaluston käytössä.

Mikä muuta tarvitsen?

Valaisimien lisäksi meiltä saa valo-ohjaimet, savu- ja usvakoneet tapahtumaasi. Autamme sinua valaistuksen suunnittelussa, jotta kaikki ongelmasi saadaan varmasti ratkaistuksi.

Lue lisää ›

Yhteydenottolomake

Jätä meille yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.
Ota yhteyttä › Soita ›