Kun rauta on kuumaa!
#tarinaontärkein

Ota yhteyttä ›

VUOKRAA ÄÄNENTOISTO

Lue lisää ›

VALOT JA VALAISTUS

Lue lisää ›

BACKLINE VUOKRALLE

Lue lisää ›

Takomolive - Tarina on tärkein

Historia siivittää tarinamme yli kymmenen vuoden taa, jolloin halu auttaa turkulaisia muusikoita sai meidät perustamaan ensimmäisen bändihotellimme. Siihen aikaan treenitilojen löytäminen oli bändeille hyvin tuskallista, kuka nyt haluaisi mekastavan porukan riesakseen. Meidän lähtökohtamme oli lähteä auttamaan näitä mekastavia porukoita, sillä meillä sattui olemaan omakohtaista kokemusta treenitilojen löytämisen toivottomuudesta.

Toimintamme laajeni nopeasti. 2015 otimme riskin ja rakennutimme isolla rahalla Turun Orikedolle oman bändihotellin. 300m2 varta vasten bändeille suunniteltuja treenitiloja nousi puutavarasta, gyprocista, villasta ja akustointilevyistä ennästysajassa tyhjään varastohalliin. Nyt yli puoli vuosikymmentä myöhemmin bändihotelli on edelleen meille todellinen sydämenasia ja meistä on todellista rikkauta todistaa tulevien menestystarinoiden syntyä.

 

Tapahtumatuotannosta digi-yrittäjiksi

Kuluneiden vuosien varrella olemme kasvaneet mukavaksi osaksi suomalaista tapahtumatuontantokenttää. Tapahtumat joissa olemme olleet mukana järjestäjinä ovat jääneet kaikki elämään ihmisten mieliin ikimuistoisina tarinoina. Mielestämme hyvä tapahtuma ei lopu valomerkkiin, vaan jatkaa elämää ihmisten mielissä, kahvihuone muisteluissa ja someen ikuistettuina valokuvina. Niin hauskaa kuin meistäkin olisi järjestää pelkästään tapahtumia vuosi 2020 laittoi meidät selkä seinää vasten. Oli kaksi vaihtoehtoa, lopettaa tai selvitä.

Ei kissa karvoistaan pääse eikä yrittäjä jääräpäisyydestään, sanotaan. Päätimme ottaa täysin uuden suunnan yrityksessämme ja aloimme syksyllä 2020 panostamaan täysillä verkkokauppaamme sekä digi-tuotteisiin. Vielä vuosi sitten ajatus e-kirjojen ja verkkokurssien tekemisestä olisi varmasti tuntunut absurdilta, tänään se on täysin luontainen osa toimintaamme. Maailma muuttuu ja meidän on muututtava sen mukana, mutta tärkeimpänä edelleen on, tarina.

Ota yhteyttä ›

Elias Koljonen

Mä toimin tässä firmassa, no, yrittäjänä!

Aina ei kylläkään ollut näin... Vuonna 2019, kun Takomoshop lanseerattiin, edellinen yritys oli mun vanhempien ja mä aloitin Takomoshopissa myyjänä eli ihan palkollisena. En tiennyt mitään kaupanteosta, myymisestä ja markkinoinnista puhumattakaan, soittimista sentään jotain.

Sitten syksyllä 2020 piti ottaa härkää sarvista ja yhteispäätöksellä mä perustin Takomolive Finland Oy:n. Yleensä hyppäys tuntemattomaan on parasta mitä voi tehdä ja niin tälläkin kertaa!

Musiikki on ollut mulle kolmikuukautisesta saakka tärkeää ja nykyään sillä tekee vähän jopa rahaakin. Mut voi bongata mun omilla keikoilla rumpusetin takaa, Peer Günt -orkesterin kanssa valopöydän takaa tai meidän toimistolla kahvipöydän takaa!

 

Ota yhteyttä ›

Janne Salonen

Janne on itse asiassa se henkilö, joka aikoinaan ehdotti bändihotellin perustamista. Hän hoiti suunnittelun sekä käytännön toteutuksen Orikedon toimipistettä tehdessämme! Jannea työllistää päivisin ja välillä myös öisin erikoislattiapinnoitukset. Jos sinulla on jotain erittäin spesifejä kysymyksiä treeniksiin liittyen, Janne osaa vastata niihin kirjaimellisesti lattiasta kattoon. Joskus hänet voi bongata myös Peer Güntin keikoilta tekniikan toimittajan ominaisuudessa.

Jannella pysyy käsissään kitara, basso, vasara ja miksauspöytäkin. Soittaminen on ollut lähellä sydäntä lapsesta saakka ja musiikkityyleistä eniten kolisee vanha southern-rock.

Lue lisää ›

Tiina Böhling-Salonen

Mä oon se tyyppi, joka pikkutyttönä kahmi käsiinsä kaikki Toivelauluvihot ja hoilotteli niin, että metsiköt ja meren rannat raikui. Enpä ole senkään jälkeen äänettömäksi jäänyt. Lauluopintoja, oopperan kuoroa ja kunnon rokkimeininkiä on tullut harrastettua koko elämän ajan.

Musa-alan yrittäjäksi aloin kymmenisen vuotta sitten, kun perustettiin legendaarinen bändihotelli The Rock Station Huhtamäenkadulle. Meno oli silloin huimaa ja treenikset tulivat tarpeeseen. Bändihotelleja on kymmenen vuoden aikana tullut perustettua kolme ja tämä viimeisin ihan yhteisin pikku kätösin rakennettu Orikedolle, muusikolta muusikolle. Soitinkauppaa, maahantuontia, bändimeininkiä, tapahtumatuotantoa, Valottaren hommia, just name it.

Musahommien lisäksi teen töitä erityistason seksuaaliterapeuttina, pariterapeuttina, kognitiivisena lyhytterapeuttina ja työnohjaajana. Erityisesti sydäntäni lähellä on esiintymisjännityksen hoitaminen ja ylipäänsä se, miten tyypit elää ja hengittää lavalla eli esiintyminen. Mikäli siis kaipaat esiintymiseen liittyen apua, ota ihmeessä yhteyttä!

Ota yhteyttä ›

Yhteydenottolomake

Jätä meille yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.
Ota yhteyttä › Soita ›