BLACKSMITH FINLAND

BlackSmith -kielet maahantuo Takomolive

Tarina yhteistyön taustalla

Niin kuin moni hyvä tarina, tämäkin saa alkunsa Saksasta! Vuonna 2019 olimme vierailemassa Euroopan suurimmilla musiikkimessuilla Frankfurtissa. Tarkoituksenamme oli löytää yhteistyökumppaneita ja tutustua alan eri toimijoihin. Tuuri kävi, kun osuimme Etelä-Korealaisen yrityksen pisteelle. Huomio kiinnittyi saman tien asiantuntijuutta huokuviin ihmisiin ja erittäin laadukkailta vaikuttaneisiin tuotteisiin. Sovimme yhteistyön aloittamisesta heti.

Suomeen palattuamme vahvistimme sopimuksemme yhteisymmärryksessä sähköpostitse ja aloimme tekemään tilaa kotimaan markkinoillemme - sillä tilaa tulisimme tarvitsemaan. Liikkeen ovi kävi harva se päivä kysymyksenä sama "joko jo?" Vaikka yhden yhtäkään BlackSmith-tuotetta maassa ei ollut olimme onnistuneet jo luomaan niille kysynnän.

Tuotteiden saavuttua saimme pikkuhiljaa jälleenmyyjät ympäri Suomen kiinnostumaan BlackSmithistä ja nyt tuotteita löytyy kattavasti eri osista kaunista maatamme. Laajentamisen eteen tehdään alati kovaa työtä, että sinäkin saisit käsiisi kielet, jotka voivat mullistaa soittokokemuksesi iäksi.

BlackSmith-tuotteisiin pääset tutustumaan verkkokaupassamme!

Ota yhteyttä ›

Jälleenmyyjät

Maahantuomiamme tuotteita löydät nyt jälleenmyyjiltä ympäri Suomen!

Ota yhteyttä ›

Yhteydenottolomake

Jätä meille yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.
Ota yhteyttä › Soita ›