ÄÄNENTOISTO

Autamme sinua löytämään oikean ja riittävän äänentoiston tapahtumaasi.

Äänentoisto

Pitääkö sinun saada äänesi kuuluviin? Me järjestämme tapahtumaasi juuri sopivan äänentoiston. Osaavat ääniteknikkomme huolehtivat tarvittaessa äänentoistosta ennen tapahtumaa, sen aikana, niin kuin myös sen jälkeen. Toteutamme tapahtumiin tarvittavan äänentoiston pienimmistä puhetilaisuuksista keskisuuriin yleisötapahtumiin. Kesällä, talvella, säällä kuin säällä.

Käytössämme on tällä hetkellä tuotteita alan monilta huippuvalmistajilta: Allen & Heath, JBL, Yamaha, Mackie, Electro-Voice ja Martin Audio. Kalustomme päivittyy jatkuvasti vastaamaan muusikoiden ja vuokraajien tarpeita.

Ota yhteyttä ›

Vuokraa äänentoisto tapahtumaasi

Vuokraamme tapahtumaasi miksereitä, ylä- ja alapäät äänentoistoa varten ja erilaiset monitorit kulmamonitoreista korvamonitoreihin. Mikrofoneja löytyy moneen eri tarkoitukseen usealta eri valmistajalta, joilla varmistat laadukkaan ja erinomaisella äänellä varustetun audion tilaisuudellesi.

Nyt saatavilla uudet Mackien Thump12BST -kaiuttimet, joiden yhdistäminen toisiinsa ja mihin tahansa Bluetooth-laitteeseen onnistuu 100% langattomasti. Unohda kaapelit ja kohtaa nykyaika!

DJ-laitteet puuttuu!

Oletko järjestämässä tapahtumaa ravintolassa tai muussa paikassa, josta ei löydy tarvittavaa laitteistoa DJ-keikallesi? Voit vuokrata laitteiston iltaasi varten meiltä!

Vuokraamme erilaisia DJ-laitteita miksereistä soittimiin, äänentoiston ja valaistuksen. Hoidamme tarvittaessa laitteiston kokoamisen ja ohjeistamme sen käytössä.

Ota yhteyttä ›

Yhteydenottolomake

Jätä meille yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.
Ota yhteyttä › Soita ›